XVIIIe Colloque de l’AICLF – 2024 – Liège – Al XVIII-lea Colocviu al AICLF – 2024 – Liège

Al XVIII-lea Colocviu al AICLF – 2024 – Liège

Dragi prieteni ai AICLF,

Cel de-al XVIII-lea Colocviu va avea loc la Liège (Belgia) în perioada 21-23 mai 2024. Dorim să vă reamintim că termenul limită pentru înscrierea la conferință ȘI la Gală la tarif preferențial este 1 aprilie 2024.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înregistrați pe site-ul AICLF. De asemenea, vă invităm să deveniți membru al asociației noastre, deoarece toți membrii AICLF care sunt la zi cu abonamentele la data colocviului vor beneficia de un tarif preferențial, precum și de un bilet gratuit pentru a participa la Gala din 22 mai 2024. Întrucât numărul de locuri la Gală este limitat, este important să indicați dacă intenționați sau nu să participați în momentul înscrierii.

Liege vă deschide porțile sub strălucirea primăverii 2024 pentru un simpozion unic care combină cercetarea și aplicarea practică a criminologiei. Multe mulțumiri echipei de organizare a conferinței AICLF 2024.

Vă așteptăm cu nerăbdare și vă transmitem cele mai calde salutări,

Consiliul de administrație al AICLF

 

 

Mesaj original:

XVIIIe Colloque de l’AICLF – 2024 – Liège

Chères amies et chers amis de l’AICLF,

Le XVIIIème colloque se déroulera à Liège (Belgique) du 21 au 23 mai 2024. Nous vous rappelons que le délai pour s’inscrire au tarif préférentiel au colloque ET au Gala est le 1er avril 2024.

Pour participer à l’événement, il est nécessaire de s’inscrire sur le site de l’AICLF. Nous vous invitons en outre à devenir membre de notre association, car tous les membres de l’AICLF à jour de cotisation au moment du colloque obtiendront un tarif privilégié ainsi qu’un billet gratuit pour assister au Gala du 22 mai 2024. Le nombre de places au gala étant limité, il sera important lors de votre inscription de bien indiquer votre intention d’y assister ou non.

Liège vous ouvre ses portes sous les lueurs du printemps 2024 pour un colloque inédit, mêlant la recherche à la mise en pratique de la criminologie. Un grand merci à l’équipe organisatrice du colloque de l’AICLF 2024.

Nous attendons avec impatience de vous y accueillir, et vous adressons nos salutations les plus sincères,

Le bureau de l’AICLF